Kérdések és válaszok

HASZNOS INFORMÁCIÓK, ÉRVEK, ELLENÉRVEK A DR. CLEANER TECHNOLÓGIA MELLETT.
A DR. Cleaner kezelés menyi ideig tart?

A fertőtlenítés időtartama nagyban függ a helyiség méretétől és szennyezettségétől, de egy 40-50 m2-es terület megfelelő kezelése maximum 1 percet vesz igénybe.

Semmiféleképpen! A DR.CLEANER technológia szagtalanításnak és a fertőtlenítésnek egy igazolt módja. A helység takarítását el kell végezni még a kezelés megkezdése előtt. A DR.CLEANER fertőtlenítő technológia nem szünteti meg sem a foltokat, szennyeződéseket, ellenben a levegőt tisztítja, fertőtleníti amire a hagyományos takarítás nem képes.

Valós mikrobiológiai értékelést kaphat ha a DR.CLEANER kezelés után erre használt minta vevő eszközzel bakteriológiai mintákat vesz és egy analizáló készülékkel elemzi.

A DR. CLEANER technológia alkalmazásának jelentősége az erős fertőtlenítő, gombamentesítő, baktérium és vírusölő, szagsemlegesítő hatásán alapul. A DR. CLEANER tökéletes a baktériumok, vírusok, gombák és bármilyen fajta mikroorganizmusok szerves és szervetlen vegyületek káros hatásai ellen. Hatékonyan használható azokon a területeken, ahol a bakteriális, virucid és más szerves szennyeződések és a hozzájuk kapcsolódó szagok megszüntetése alapvető a higiéniai követelmény.

Valamint hatékonyan használható még a penész és penészspórák elpusztításában is. Különösen ajánlott az alábbi területeken, mint például: járművek utasterében, lakó ingatlanokban, klíma berendezések fertőtlenítésénél, szállítmányozási területeken, szállodákban, éttermekben, szépségszalonokban, egészségügyi intézményekben, edzőtermekben, iskolákban, kórházakban, intézményekben és az élelmiszeripar számos területén. 
Ezenfelül nélkülözhetetlen az autókozmetikákban és a takarító cégek számára.

A helyiségek levegőjében előforduló allergének megszüntetésében a hatékony segítséget nyújt a DR.CLEANER technológia. Megsemmisíti a polleneket, a házi kedvencekről lehulló szőrökben található allergiás tüneteket okozó vegyületeket is. A káros vegyületek megszűnnek de a látható szennyeződések, és a szőr szállak természetesen nem semmisülnek meg. A DR. CLEANER technológia a rendszeres porszívózást, takarítást, nem helyettesíti, ellenben tökéletesen kiegészíti azt.

Amennyiben a DR CLEANER technológiával kijuttatott vegyi anyag kapcsolatba kerül egy illékony szerves vegyülettel mint például a cigaretta okozta szag, a reakcióba lép vele, és eltávolítja, ezáltal teljesen megszünteti a cigaretta által okozott kellemetlen szagokat. Továbbá nem utolsó sorban az illatosítókkal szemben nem csupán elfedi hanem teljesen megsemmisíti a cigaretta okozta szagot, így végleges hatást váltva ki ezzel.

Sok minden tényezőtől függ. Bizonyos területeken rendszeres kezelés az indokolt: pl; szállodákban a használatát minden egyes vendég távozása után. Járművek utasterében, egészségügyi kezelőkben. Lakásokban évente 2 alkalommal, főképp a járványos időszakokban ajánlott.

Határ a "csillagos ég"! A terület nagysága nincs maximalizálva, bármekkora terület kezelhető a megfelelő idő ráfordításával. 

A DR.CLEANER egy rendkívül hatásos.

Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, virucid

Minősítés, veszélyjel: Nem veszélyes minősítésű, nem jelölésköteles technológia!
A virucid hatást az EN 14476,
a fungicid hatást az EN 1650,
a baktericid hatást az EN 1656 és az EN 1276,
továbbá a yeasticid hatást az EN 1657 szabvány tanúsítja

Az általunk használt folyamat végén a helyiség azonnal használatba vehető. Tartóssági vizsgálatok szerint természetesen amennyiben nem használjuk az adott területet, abban az esetben hónapokról beszélhetünk, de mivel az ember (esetleg állat) is hordozhat különbféle baktériumokat és vírusokat, ezért mindaddig beszélhetünk tartósságról míg a helyszínre nem kerül be ismételten a szennyeződés.

A DR.CLEANER berendezés működését egy időzítő segítségével lehet beállítani, a kezelendő helység méretétől függően.

A DR.CLEANER kezelés véglegesen megszünteti a szagokat, elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, ahhoz, hogy ténylegesen tartós legyen mindenképpen szükséges a probléma forrásának, mint például a szagok esetében a szagot okozó anyag eltávolítása. A hatékony eredményhez javasolt először a probléma forrását megszüntetni, majd a kezelést elvégezni.

Kezeli az adott terület (helység) levegőjét, mélyen kitöltve minden területet. A DR.CLEANER technológiája eljut a kezelt helyiség összes rejtett zugába és eltünteti a szagokat, baktériumokat, vírusokat, élősködőket. A folyamat végén a helyiség azonnal és teljesen biztonságosan használatba vehető, nincs várakozási idő szemben a hagyományos fertőtlenítő módszerekkel pl. amelyek klórt használnak. Továbbá ellentétben az ózonos kezeléssel, nem szükséges az élő növényeket a helységből eltávolítani, nem okoz korróziót. 

A DR.CLEANER technológia minden elő szervezetre hatással van. A kisebb szervezetek már alacsonyabb koncentrációra is igen érzékenyek. Mivel a DR. CLEANER fertőtlenítő vegyülete nem nehezebb az oxigénnél, ezért fokozatosan betölti a helység minden réseit, a láthatatlan tereket, ezáltal arra kényszeríti az élősködőket hogy elhagyják a kezelt területet. A rendszeres kezelés következményeként az állatok nem térnek vissza a számukra kellemetlen környezetbe.

Az Ózonnal ellentétben a DR.CLEANER technológia a létező legerőteljesebb vírus és baktériumölő eljárás, fertőtlenítő hatása sokszorosa mint pl; a klóré! Bármilyen ismert káros mikroorganizmust, szerves és szervetlen vegyületek okozta szagot mint pl: a cigarettaszag eltüntetése tökéletes megoldást nyújt. A DR. CLEANER technológiát használják azokon a területeken is, ahol a higiéniai követelményeknek a legmagasabbaknak kell megfelelniük.

Az előírt biztonsági feltételek betartásával a DR:CLEANER használata teljes mértékben kockázatmentes. A legbiztonságosabb fertőtlenítő technológia, magyar gyártású. Használat után maradványt nem hagy maga után.

A DR.CLEANER kezelés után a szagok nem térnek vissza, amennyiben a szag forrását megszüntetjük.

Itt talál minket

Kövesse munkáinkat

Nyitva tartás

Hétfő:         9:00 - 18:00
Kedd:          9:00 - 18:00
Szerda:       9:00 - 18:00
Csütörtök:  9:00 - 18:00
Péntek:       9:00 - 18:00
Szombat:    9:00 - 15:00
Vasárnap:        Zárva